Antena 3 CNN Actualitate Contul online al lui Răzvan Ciobanu a fost spart. Ce se întâmplă cu filmările compromițătoare pe care le avea

Contul online al lui Răzvan Ciobanu a fost spart. Ce se întâmplă cu filmările compromițătoare pe care le avea

Contul online al lui Răzvan Ciobanu a fost spart. Ce se întâmplă cu filmările compromițătoare pe care le avea
25 Mai 2019   •   22:26

Este ireal ce se întâmplă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu.

Filmările compromițătoare făcute de creatorul de modă sunt la vânzare. Sunt peste 1.700 de înregistrări în care apar inclusiv iubiții lui Răzvan Ciobanu.

Jurnalista Mara Bănică susține că filmările au ajuns în posesia mai multor site-uri tabloide, ele fiind arhivate în acest moment de diferite instituții media. Potrivit afirmațiilor Marei Bănică, jurnalista a primit propunerea de a cumpăra aceste înregistrări, această faptă reprezentând o infracțiune.

Se pare că filmările din telefonul lui Răzvan conțineau scene de amor fierbinți în care Razvan Ciobanu era protagonist: ”Sunt foarte multe, mi se pare super mega infracțiune (n.r. pentru violarea corespondenței. Sunt toate discuțiile, sunt mii și mii de discuți de pe whatsappul lui Răzvan. Eu am văzut tot. La mine a venit cu un telefon de pe care s-a accesat icloud-ul. Sunt toate conversațiile de pe mesajele, de pe whatsappul lui Răzvan, memoria lui. S-a accesat.

Filmările, după cum era cadrul, sunt făcute de parteneri, dar e o filmare făcută de Răzvan într-o cameră de hotel, Răzvan fiind băgat într-un dulap. Am văzut un bărbat de culoare. Erau buletine ale unor oameni, sunt foarte mulți parteneri diferiți”, a declarat Mara Bănică la Antena 1.

Detalii, în materialul prezentat, sâmbătă, de Sabina Iosub la "Se întâmplă în România".

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub Razvan Ciobanu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close