Antena 3 CNN Actualitate Tânără mămică, ucisă de soțul italian chiar sub ochii fiului de 1 an și 8 luni și ai polițiștilor care nu au putut să o salveze

Tânără mămică, ucisă de soțul italian chiar sub ochii fiului de 1 an și 8 luni și ai polițiștilor care nu au putut să o salveze

Cristina, o româncă de numai 25 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei italian, în Germania, sub ochii polițiștilor și ai propriului copil. Polițiștii au fost nevoiți să îl împuște mortal pe bărbat, chiar în balconul locuinței unde a avut loc scena.

Tânără mămică, ucisă de soțul italian chiar sub ochii fiului de 1 an și 8 luni și ai polițiștilor care nu au putut să o salveze
Sursa foto: Facebook / Flori Vișan
de Laura Dinu    |    12 Noi 2020   •   10:30

A intrat peste tânără în casă și a început cearta

Totul a început în jurul orei 17:00, când un vecin a auzit o ceartă puternică și a alertat poliția printr-un apel la numărul de urgență. Acesta a raportat că, din apartamentul alăturat, se aud strigăte puternice. Acolo locuia Cristina, o femeie de doar 25 de ani, împreună cu fiul ei de 1 ani și 8 luni. 

Tatăl copilului, un italian în vârstă de 46 de ani originar din Calabria, a intrat peste femeie în casă, iar cei doi au început o ceartă aprigă. 

A strigat către polițiști să îl împuște

Românca i-a cerut în nenumărate rânduri să iasă din casă. Însă, în momentul în care în locuință au intrat agenții, italianul a înjunghiat-o de câteva ori, pe balconul locuinței, chiar sub ochii acestora. Apoi, a aruncat spre oamenii legii o petardă și a strigat către ei să tragă, să îl împuște. 

Unul dintre agenți a tras spre bărbat două focuri, omorându-l pe loc. Acesta e declarat că a fost nevoit să tragă atât pentru autoapărare, cât și pentru a încerca să îi salveze viața femeii, scrie Libertatea

Tânăra a murit în timp ce primea îngrijiri medicale

Din păcate, echipa medicală ajunsă la fața locului nu a mai putut face nimic pentru femeie, aceasta pierzându-și viața în timp ce primea îngrijiri medicale.

Aceasta nu a fost prima dată când poliția a intervenit în cazul celor doi. Cristina a apelat la oamenii legii cu câteva săptămâni în urmă, după numeroase certuri cu Rosario, soțul italian. Femeia voia să se întoarcă în România și să îl părăsească. Acestuia i-a fost chiar interzis accesul în apartamentul femeii. 

“Au fost anchete”, confirmă purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Emig, dar spune că italianul nu a avut antecedente penale.

Din păcate, italianul nu a ținut cont de restricții și a intrat peste tânără în casă, unde i-a curmat viața și a lăsat un copil de numai 18 luni singur. 

Sora Cristinei, strigăt de ajutor pe rețelele sociale

Sora Cristinei a cerut ajutor pe Facebook pentru a o putea aduce pe tânără și pe copilul ei în țară. 

Bună ziua, oameni buni! Avem nevoie urgent de ajutorul dumneavoastră pentru a o aduce în țară pe Cristina sora mea din Germania având 25 de ani și un copil de 1 an si 8 luni. Aseară a fost înjunghiată și ucisă de către soțul ei. Băiețelul ei a rămas singur în Germania! Care are posibilitatea, vă rog din suflet, ajutați-o să ajungă în țară, vă rog din tot sufletul meu!”, scrie sora Cristinei pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: injunghiata Cristina Germania
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close