Antena 3 CNN Actualitate Cultură De Sărbători, Felicia te ajută să descoperi bucătarul din tine!

De Sărbători, Felicia te ajută să descoperi bucătarul din tine!

De Sărbători, Felicia te ajută să descoperi bucătarul din tine!
03 Dec 2008   •   16:27

Revista Felicia oferă împreună cu ediţia din 4 decembrie un nou cadou special: ghidul culinar ?1000 de reţete pentru începători şi bucătari amatori? scris de un Jamie Oliver spaniol, Xabier Gutierrez, considerat alchimistul acestei bucătării şi unul din câştigătorul Premiului Naţional de Gastronomie.
?1000 de reţete pentru începători şi bucătari amatori? este o culegere de reţete culinare care te învaţă să găteşti simplu, rapid şi gustos şi care adună reţete tradiţionale, naţionale, internaţionale şi creaţii culinare noi. Dacă nu ştii nimic despre bucătărie, aceasta este cartea ta; este a ta chiar dacă ştii câte ceva, căci îţi va deschide o mulţime de perspective noi, iar dacă eşti un curios avansat, te vei bucura mult de propunerile avantajoase, dar foarte uşor de pregătit.
Cartea conţine reţete practice, fără pretenţii şi mofturi, preparate din alimentele specifice fiecărui sezon. Indiferent dacă sunteţi începător sau bucătar amator, această culegere vă pune la dispoziţie o mulţime de reţete simple şi accesibile, structurate pe următoarele secţiuni: salate, supe, preparate din carne (plus peşte şi fructe de mare), orez şi paste, garnituri şi sosuri şi evident deserturi. Reţetele sunt prezentate cât mai simplu posibil pentru o bună înţelegere a modului de preparare iar la fiecare reţetă este indicat gradul de dificultate. |ndrăzneşte şi acceptă provocarea pe care ţi-o lansează această carte, pe cât de simplă, pe atât de distractivă.
Deşi şi-a dobândit notorietatea datorită gastonomiei, Xabier Gutierrez este licenţiat în psihologie. Xabier adoră călătoriile deoarece îi oferă ocazia de a cunoaşte tradiţiile culinare ale altor ţări. |i plac reţetele simple, pentru că ele pot stârni în rândul cititorilor săi dorinţa de a găti. Cartea sa, 1000 de reţete pentru începători şi bucătari amatori (Asfalto culinario în original), a obţinut Premiul Naţional pentru Gastronomie pentru cea mai bună lucrare publicată în anul 2005, este un compendiu de reţete simple şi combinaţii uneori îndrăzneţe, menite să trezească pasiune pentru gătit.
Pachetul revistă + carte ?1000 de reţete? este 8 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 4 decembrie (numărul 126) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, Felicia, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul alimentelor sănătoase, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).
Felicia, www.revistafelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close