Antena 3 CNN Actualitate Cultură Felicia şi Gabriel Cotabiţă vă dăruiesc ?Fărâme de tandreţe?

Felicia şi Gabriel Cotabiţă vă dăruiesc ?Fărâme de tandreţe?

Felicia şi Gabriel Cotabiţă vă dăruiesc ?Fărâme de tandreţe?
10 Feb 2010   •   16:06

Din 11 februarie, Revista Felicia şi Casa de discuri Ovo Music vă dăruiesc ?Fărâme de tandreţe?, o minunată selecţie de cântece de dragoste marca Gabriel Cotabiţă.

Albumul include şlagărele care l-au făcut celebru pe Gabriel Cotabiţă - ?Domnişoară nu pleca?, ?Prizonier?, ?Nu-ţi spun adio?, dar şi melodii care nu au fost niciodată imprimate pe un disc, cum ar fi ?Balada timidului etern?, a lui Andrei Kerestely, cu care a câştigat trofeul Mamaia în 1998. Melodia ce defineşte discul este o variantă reorchestrată a altui şlagăr extraordinar lansat de Cotabiţă, ?Prima iubire şi ultima? a lui Horia Moculescu?.

?Am dat la o parte poveştile despre ?despărţire?, cele încărcate cu prea multă durere, cele despre singurătate şi multe altele...şi aşa a rămas ceea ce veţi asculta! Nu vă pot pune la dispoziţie toată tandreţea mea, tot ce am putut să vă dau sunt doar ?fărâme de tandreţe! Pentru a o întregi, mai rămâne să adăugaţi şi ceva din voi?, este îndemnul adresat de Gabriel Cotabiţă cititorilor Revistei Felicia.

Pentru 2010, artistul şi-a propus să scoată pe piaţă alte două albume. Primul dintre acestea este un album ?Best Of?, care va include melodii precum ?Noapte albastră?, ?Ave Maria?, ?Convenţional?, ?Voices from above?, ?cântece care au reprezentat momente de cotitură în viaţa artistului. De asemenea, în luna martie va ieşi pe piaţă următorul album VH2, care va urmat de un turneu de promovare, a a declarat Gabriel Cotabiţă pentru Revista Felicia.
Pachetul revista + CD ?Fărâme de tandreţe? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 11 februarie (numarul 184) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia Gabriel Cotabita
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close