Lacrimă de jar, album inedit Monica Anghel şi Mahala Rai Banda, de la Revista Felicia

02 Iun 2010   •   12:49
Lacrimă de jar, album inedit Monica Anghel şi Mahala Rai Banda, de la Revista Felicia

Numărul 200 al Revista Felicia din data de 3 iunie vă aduce în dar ?Lacrimă de Jar?, un album de folclor extraordinar semnat de Monica Anghel şi Mahala Rai Banda. ?Este un album superb pe care îl ador, are un parfum special şi mă bucur enorm că am reuşit să realizez acest minunat proiect pentru că nu a fost uşor?, a afirmat Monica Anghel pentru Revista Felicia.

Albumul ?Lacrimă de jar?, realizat cu OVO Music include 14 melodii, unele dintre ele piese folclorice vechi, printre care ?Floare verde matostat?, ?Piatră, piatră? şi ?Pe uliţa armenească?, dar şi piese noi, compuse de Ionel Tudor şi Temistocle Popa. De asemenea, muzica pentru trei dintre piesele albumului este semnată de violonistul Aurel Ioniţă, fondatorul Mahala Rai Banda, care semnează, alături de Ionel Tudor, aranjamentele orchestrale. Prima colaborare dintre Monica Anghel şi Mahala Rai Banda, cunoscută melodie lăutărească ?Chi bori? se regăseşte şi ea pe acest album.

Una dintre cele mai îndrăgite intreprete din România, Monica Anghel consideră că un un artist adevărat trebuie să aibă mereu un proiect nou. ?Un artist adevărat trebuie să apară cu un proiect nou şi să spună ceva, nu să vorbească despre poşete, maşini şi amanţi. Publicul e deja sătul de impostorii care au apărut ca ciupercile după ploaie şi au început să înţeleagă acest lucru şi producătorii?.

Pentru acest an, artista şi-a propus să mai lanseze un album, pe care cântă împreună cu fratele său, Alexandru. Cel mai important eveniment însă este că în luna septembrie va deveni pentru prima oară mămică. ?Sinceră să fiu, nu mă mai aşteptam să rămân însărcinată, mai ales că până acum nu am avut bucuria asta niciodată. Consider că este o minune acest lucru care se întâmplă cu mine acum?, a declarat artista pentru Revista Felicia.

Pachetul revista +CD ?Lacrimă de jar? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 3 iunie (numărul 200) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

x close