Antena 3 CNN Actualitate Cultură Revista Felicia îţi oferă albumul - ?Iartă-mă dacă ţi-e dor...?, coloana sonoră a serialului ?Fetele Marinarului?!

Revista Felicia îţi oferă albumul - ?Iartă-mă dacă ţi-e dor...?, coloana sonoră a serialului ?Fetele Marinarului?!

Revista Felicia îţi oferă albumul - ?Iartă-mă dacă ţi-e dor...?, coloana sonoră a serialului ?Fetele Marinarului?!
27 Mai 2009   •   11:13

Revista Felicia oferă cititoarelor sale, joi, 28 mai, un dar special: cel mai recent album al îndrăgitului cântăreţ şi compozitor, Ovidiu Komornyik. ?Iartă-mă dacă ţi-e dor...? este un disc de care eu sunt tare mândru, mai ales că a fost foarte aşteptat pe piaţă. Apare după o absenţă discografică de patru ani şi sper să fie primit de public cu multă dragoste!?, a afirmat Ovidiu Komornyik într-un interviu acordat Revistei Felicia.

Albumul ?Iartă-mă dacă ţi-e dor...?, produs de Ovo Music, include zece cântece noi, două remake-uri la celebrele piese ?Te-am trădat? şi ?Eşti mireasa vieţii mele? şi un remix club la ?Eşti mireasa vieţii mele?. Surpriza oferită de Ovidiu Komornyik tuturor fanilor săi este includerea pe acest album a melodiei ?Iartă-mă? ? genericul final al telenovelei ?Fetele Marinarului?. ?Cântecul a fost inspirat din sinopsisul telenovelei, aşa s-a născut. Bucuria mea a fost atunci când, în unanimitate, a fost ales de producători să reprezinte filmul?, a declarat Komornyik pentru Revista Felicia. Publicul a iubit cântecul din prima clipă. ?Acum, la concertele mele, îl cânt împreună cu publicul?, mărturiseşte compozitorul.

Pe album se regăseşte şi Imnul Campaniei ?SOS pentru românii din Italia?, dar şi o altă surpriză: ?La insistenţa fanilor, am adăugat pe disc piesa pe care am compus-o la dispariţia tragică a colegei noastre Laura Stoica?.

Unul dintre cei mai apreciaţi compozitori români, Ovidiu Komornyik a debutat în activitatea muzicală în anul 1988, ca solist vocal, la Teatrul de Revistă din Deva. După debutul TV la Festivalul de la Mamaia din 1990, au apărut primele recompense pentru talentul deosebit al cantautorului - premiul Festivalului Internaţional Bucureşti 1991, la secţiunea Interpretare şi premiul al II-lea la aceaşi secţiune a Festivalului Mamaia 1991. A urmat o perioadă de turnee, atât în ţară, cât şi în străinătate. Debutează în calitate de compositor şi textier în 1999. |n 2000, două dintre compoziţiile sale intră în competiţia de la Mamaia, secţiunea {lagăre - ?Frumoasa Mea? (interpret Marcel Pavel) şi secţiunea Creaţie ? ?Eu cred? (interpret Ovidiu Komornyik). Piesa ?Frumoasa mea? este declarată ?Piesa anului? de către majoritatea radiourilor din România, câştigându-şi un loc binemeritat în sufletului publicului, alături de alte hituri ale compozitorului: ?Te-am trădat? şi ?Eşti mireasa vieţii mele?.
Pachetul revista + CD ?Iartă-mă dacă ţi-e dor? este de 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 28 mai (numărul 149 ) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close