Antena 3 CNN Actualitate Cultură Revista Felicia şi Corina Chiriac îţi dăruiesc un mărţişor muzical!

Revista Felicia şi Corina Chiriac îţi dăruiesc un mărţişor muzical!

Revista Felicia şi Corina Chiriac îţi dăruiesc un mărţişor muzical!
Sursa foto: Corina Chiriac
25 Feb 2009   •   03:12

În 26 februarie, Revista Felicia aduce cititoarelor sale un dar minunat: cel mai recent album al Corinei Chiriac ?Mărţişor Prinţişor?. Albumul, produs de Ovo Music, include şlagărele consacrate ale artistei: ?Strada Speranţei?, ?Mama, doar mama?, ?Ne cunoaştem din vedere?, ?Bunicul? sau ?Rămâne o artistă?, dar şi compoziţii proprii care nu au fost prezentate publicului până acum: ?Mărţişor Prinţişor?, ?Seara?, ?Dragostea e un bob de rouă?.
Pentru toţi fanii Corinei, CD-ul ? Best of Corina Chriac - Mărţişor Prinţişor? include o surpriză deosebită: negativele pieselor ?Bunicul? şi ?Ce va urma?. ?Foarte multă lume a cerut aceste negative pentru festivaluri, pentru karaoke, pentru orice ocazie, să le poată cânta. Una dintre piese e lentă, mai pentru suflet, cealaltă e ritmată. Sper să mulţumesc toate gusturile şi e o mare bucurie pentru mine să pot oferi şi acest tip de muzică?, a declarat Corina Chiriac pentru revista Felicia.
Lansarea acestui album este o bucurie pentru îndrăgita artistă. ?Pentru acest CD de autor îi mulţumesc lui Ovidiu Komornyik şi Revistei Felicia, pentru ocazia oferită de a mă prezenta în faţa marelui public. Faptul că ofer tuturor din toată inima pentru prima oară melodia Povestea răţoiului, piesă scrisă acum 20 de ani, reprezintă pentru mine un vis împlinit?, a afirmat Corina Chiriac în interviul acordat revistei Felicia.
Dragostea şi admiraţia publicului sunt însă cele mai importante recompense pentru Corina Chiriac. La Festivalul de la Mamaia din 1983, după ce a interpretat ?Strada Speranţei?, piesă pe care artista o consideră perfectă, aplauzele nu s-au mai oprit timp de 10 minute. ?A fost un triumf care, după cum spune gura lumii, nu s-a terminat nici astăzi? consideră solista. În 2002, a lansat primul album de autor şi primul CD din cariera sa: ?Serenadă pentru carul mare?, dedicat, aşa cum mărturiseşte Corina Chiriac, omenirii de mâine. Iar pentru anul acesta, după albumul ?Mărţişor Prinţişor?, vedeta pregăteşte noi surprize pentru cei care o îndrăgesc.
Viaţa îndrăgitei artiste se poate rezuma în câteva cuvinte: melodii de succes, numeroase premii, show-uri de televiziune, roluri în piese de teatru şi în filme. Cerbul de bronz (1971), Orfeul de aur (Bulgaria, 1975), Privighetoarea de chihlimbar (Polonia, 1975), diploma de onoare la Festivalul Internaţional al Cântecului de la Puerto Rico sunt doar câteva dintre trofeele care au recompensat succesul său muzical. Pentru piesa ? Ne cunoaştem din vedere? obţine în 1983 Diploma pentru Debut în Compoziţie. În 1979, emisiunea ? Eu sunt Corina?, în regia lui Tudor Vornicu, primeşte premiul special al Juriului la Festivalul de film de televiziune de la Montreux (Elveţia).
Pachetul revistă + CD Best Of Corina Chiriac ?Mărţişor Prinţişor? este 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 26 februarie (numărul 136) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme şi nu le-am mai pus înapoi, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).
RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Corina Chiriac Revista Felicia
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close