Antena 3 CNN Actualitate Cultură Tratamente fără medicamente pentru trup şi suflet, de la Felicia!

Tratamente fără medicamente pentru trup şi suflet, de la Felicia!

Tratamente fără medicamente pentru trup şi suflet, de la Felicia!
11 Feb 2009   •   12:57

Cum să previi bolile sau cum să te vindeci, fără să apelezi la medicamente sau la operaţii dureroase şi costisitoare? ?Ghidul terapiilor complementare? este cea mai sigură reţetă pentru o sănătate de fier şi cea mai nouă propunere de carte a revistei Felicia, care apare pe 12 februarie.
Terapiile complementare sunt metode prin care ne putem proteja şi îmbunătăţi atât starea fizică cât şi cea sufletească, completând tratamentele şi sfaturile medicilor, fără a le exclude. Spre deosebire de medicina tradiţională, ele sunt neinvazive, puţin costisitoare, mult mai sigure şi au un avantaj incontestabil: pot fi puse în practică de orice adult, indiferent de vârstă. 85% dintre boli sunt rezultatul unui stil de viaţă nesănătos, 92% dintre cazurile de longevitate înregistrate în ultimii ani sunt datorate unei igiene şi nutriţii mai bune, migrenele, obezitatea, sterilitatea pot fi combătute cu succes şi rapiditate cu ajutorul acupuncturii.
Ghidul cuprinde 8 tipuri de terapii care beneficiază de sfaturi practice ilustrate şi soluţii pentru păstrarea sănătăţii fiecăruia dintre noi, precum şi numeroase referinţe din lucrări de specialitate:
- pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă: prin naturopatie, relaxare, meditaţie
- pentru o stare de bine: tehnicile Alexander, Tai Chi, Chi kung
- terapii naturale: homeopatia, medicina naturistă
- terapii prin atingere: masajul, shiatsu, aromaterapia, reflexologia
- terapii prin arte: prin dans, artă, muzică, cromoterapia
- terapii mentale: vindecare, psihoterapia, hipnoterapia
- terapii orientale: medicina tradiţională chineză, ayurveda, acupunctura
Dr. C. Norman Shealy, editorul ?Ghidului terapiilor complementare?, este un neurochirurg recunoscut la nivel mondial. Fondator al Institutului Shealy (1971) pentru îngrijirea comprehensivă a sănătăţii, Shealy este unul dintre experţii de top în terapiile de control al durerii cronice. Institutul pe care îl conduce este recunoscut în întreaga lume pentru terapiile inovative şi tratamentele revoluţionare. Dincolo de reputaţia de practician strălucit în domeniul terapiilor complementare, Shealy este un autor prolific, cu peste 23 de cărţi publicate şi traduse în numeroase limbi.
Lansarea în România a acestei lucrări a fost precedată de primul eveniment din ciclul ?Conferinţelor Felicia?, pe 10 februarie 2009, la WTC Bucureşti, având ca invitaţi renumiţi medici, terapeuţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor medicale de profil.
Pachetul revista + cartea ?Ghidul terapiilor complementare? este 8 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 12 februarie (numarul 134) a revistei Felicia.
Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reţete pentru bucătari amatori, SLIM - Cum am dat jos 30 kilograme şi nu le-am mai pus înapoi, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).
RevistaFelicia.ro

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close