Antena 3 CNN Actualitate Cum arată anul 2017 din perspectiva dosarelor penale ale liderilor politici importanți

Cum arată anul 2017 din perspectiva dosarelor penale ale liderilor politici importanți

Cum arată anul 2017 din perspectiva dosarelor penale ale liderilor politici importanți
Sursa foto: foto: Agerpres
26 Dec 2017   •   22:16

Într-o ediție specială prezentată de Oana Zamfir la Antena 3 a fost ilustrat un material despre cum arată anul 2017 din perspectiva dosarelor prin care lideri politici importanți sunt ținuți într-o relație foarte strânsă cu DNA.  

Liviu Dragnea este cercetat de către judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul DGASPC Teleorman pentru abuz în serviciu, constituire de grup infracțional organizat și deturnare de fonduri europene. Vorbim de un prejudiciu total de 20 de milioane de euro, dar și de 30 de milioane de lei. 

Călin Popescu Tăriceanu, la rândul său, este judecat pentru mărturie mincinoasă fiindcă nu a spus toate detaliile pe care le-ar fi știut atunci când a fost anchetată retrocedarea fermei Băneasa și pădurii Snagov. 

Ludovic Orban este judecat de judecătorii de la ÎCCJ, însă, în primă instanță, președintele PNL a fost achitat în dosarul finanțării campaniei electorale. 

Vasile Blaga a fost și el achitat în dosarul de corupție, dar așteaptă o decizie din partea judecătorilor de la Curtea de Apel București. 

Partidul care nu are niciun lider cu dosar penal este USR, încă procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal pentru finanțarea ilegală a acestui partid, dosar în care momentan nu e vizată nicio persoană. 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close