Antena 3 CNN Actualitate Liberalul care a semnat inițiativa AUR pentru suspendarea președintelui va fi exclus din partid. Dan Vîlceanu: ”Ai aceeași minte ca Georgică Simion”

Liberalul care a semnat inițiativa AUR pentru suspendarea președintelui va fi exclus din partid. Dan Vîlceanu: ”Ai aceeași minte ca Georgică Simion”

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, susține că membrul PNL care a semnat propunerea AUR de suspendare din funcție a lui Klaus Iohannis va fi exclus din partid în scurt timp.

Liberalul care a semnat inițiativa AUR pentru suspendarea președintelui va fi exclus din partid. Dan Vîlceanu: ”Ai aceeași minte ca Georgică Simion”
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    03 Noi 2021   •   10:43

Dumitru Flucuș este membrul PNL care a semnat pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Acesta susține că a făcut gestul pentru alegătorii săi:

„Dacă mă vor da afară din partid, este opțiunea lor. Am semnat respectivul document pentru că așa îmi cer majoritatea alegătorilor”, a declarat el pentru Libertatea.

Astăzi, Dan Vîlceanu a anunțat că Dumitru Flucuș va fi exclus din partid:

„Dacă chiar a semnat și, din câte am înțeles a semnat, va fi exclus din partid în maxim două săptămâni, deci imediat. În momentul în care ai făcut un asemenea gest nu ești parlamentar liberal, ești de la AUR. Ai aceeași minte ca Georgică Simion.”

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat luni că, în momentul în care USR se va alătura demersului de suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis, social-democraţii vor discuta şi ei acest subiect în Consiliului Politic Naţional al partidului.

Președintele USR Dacian Cioloș a declarat luni, la Digi24, că USR nu susține demersul AUR pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

„România are nevoie acum de un guvern care să scoată țara din criză. România nu are nevoie de o altă criză pe care să o adăugăm la cele pe care le traversăm deja. 

Suspendarea președintelui acum nu este o soluție. Nu vedem ce aduce la rezolvarea crizei", a spus Cioloş.

×
Subiecte în articol: Dan Vîlceanu Klaus Iohannis
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close