Antena 3 CNN Actualitate Darius Markovics, nepotul liderului grupării Neguş, a murit la 23 de ani

Darius Markovics, nepotul liderului grupării Neguş, a murit la 23 de ani

Darius Markovics, nepotul liderului grupării Neguş, Romulus Markovics, a murit. Tânărul de 23 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Darius Markovics, nepotul liderului grupării Neguş, a murit la 23 de ani
Sursa foto: Markovics Darius Lorenzo
de Georgiana Adam    |    28 Mar 2021   •   16:40

Anunţul a fost făcut de prietenii săi pe reţelele de socializare, care au transmis mesaje de condoleanţe familiei care este în stare de şoc.

''De ce a trebuit sa pleci acum când viata ta abea începea?

''Te-ai dus prea repede dintre noi frate Darius. Sper că acolo sus îți vei găsi pacea veșnică. Nu te vom uita niciodată. Ai fost și vei fi un fiu, frate, prieten pentru toți..Imi pare nespus de rău. Drum Lin spre cer fratele meu'', sunt câteva dintre mesajele transmise de pretenii lui Darius pe pagina lui de Facebook.

Potrivit bihoreanul.ro, noaptea trecută, în jurul orei 2, lui Darius i s-a făcut brusc rău în timp ce stătea la calculator, iar un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă l-a preluat în stop cardio-respirator.

În ciuda eforturilor, medicii nu au reuşit să-i repornească inima, deşi a fost resuscitat în drum către spital. Tânărul a fost declarat decedat în Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea.

Momentan nu se ştie cauza exactă a decesului tânărului, care va fi stabilită în următoarele zile, în urma necropsiei.

×
Subiecte în articol: Darius Markovics nepot
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close