Antena 3 Actualitate Deputatul Nicolae Florian s-a retras de pe listele de consilieri locali. A optat pentru Parlament

Deputatul Nicolae Florian s-a retras de pe listele de consilieri locali. A optat pentru Parlament

17 Iun 2016   •   14:34
Deputatul Nicolae Florian s-a retras de pe listele de consilieri locali. A optat pentru Parlament
Sursa foto: Foto: Facebook

Deputatul PNL, Nicolae Florian, cel care a candidat la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, dar a fost învins de contracandidatul lui de la PSD, Nicolae Barbu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că se retrage de pe listele de consilieri locali municipali pentru a rămâne în activitatea parlamentară până la finalul mandatului.

"PNL Giurgiu, la alegerile locale din acest an, a obţinut un scor nu tocmai dorit de membrii PNL( la CLM Giurgiu, PNL a obţinut şapte mandate de consilieri în municipali în condiţiile în care dorea să formeze majoritatea dintr-un total de 21 de mandate de consilieri municipali), însă a depus toate eforturile pentru a convinge că proiectele pe care doreşte să le implementeze sunt cele mai bune pentru dezvoltarea oraşului. (...) Eu, în calitatea de deputat pe care o am în prezent, aş dori să mulţumesc tuturor giurgiuvenilor pentru încrederea acordată şi să spun că mă voi retrage de pe listele de consilieri locali pentru a rămâne în activitatea parlamentară până la sfârşitul mandatului şi las locul celorlalţi colegi de pe listă care sunt la fel de competenţi şi la fel de buni practicieni şi liberali ca şi propria persoană", a declarat deputatul Nicolae Florian.

Parlamentarul a candidat la alegerile locale din 5 iunie la funcţia de primar al municipiului Giurgiu şi a obţinut aproximativ 32 de procente din voturile alegătorilor, dar a fost învins de contracandidatul lui de la PSD, Nicolae Barbu, care a candidat pentru al doilea mandat de primar al municipiului şi a obţinut aproximativ 38 la sută din voturile alegătorilor giurgiuveni.

Totodată, echipa PNL Giurgiu a obţinut şapte mandate de consilieri municipali dintr- un total de 21 de mandate în cadrul Consiliului Local Municipal Giurgiu, iar PSD a obţinut 11 mandate şi ALDE trei mandate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close