Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluire-șoc. Răzvan Ciobanu, jefuit de 600.000 de euro

Dezvăluire-șoc. Răzvan Ciobanu, jefuit de 600.000 de euro

Dezvăluire-șoc. Răzvan Ciobanu, jefuit de 600.000 de euro
Sursa foto: Foto: Razvan Ciobanu/ Facebook
04 Mai 2019   •   13:56

Din 2011 și până în ziua în care și-a pierdut viața într-un cumplit accident Răzvan Ciobanu a trecut printr-o mulțime de probleme.

Citește și: Informație-bombă aruncată pe internet: Erau doi bărbați în mașina condusă de Răzvan Ciobanu

Acesta a afirmat că a pierdut 600.000 de euro din cauză că a avut încredere în oamenii nepotriviți.

„Eu am fost furat. Pe faţă, de cei mai buni prieteni ai mei. Nu am nicio jenă să spun, a fost hoţie. M-am trezit brusc din prostia mea, încrederea pe care o aveam în oamenii aceia.

Am pierdut 600.000 de euro, cu case, maşini. M-am trezit fără nimic. Nu mai ai ghidaj, nu ştii ce se întâmplă. Am avut noroc cu o fată care nu pot să spun că atunci îmi era prietenă, îmi era client.

Citește și: Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu

A venit şi mi-a spus: peste două zile ai bilet în LA, să nu dea naiba să nu fii în aeroport. M-am dus. Ea m-a tras de acolo. Îi datorez viaţa. Femeia respectivă este omul care mi-a salvat viaţa.

M-am întors din LA scăpat de o problemă gravă, abuzul de alcool, abuz de somnifere, m-am întors scăpat de aceste lucruri. Mă refugiam în alcool pentru că voiam să uit de realitate. M-am întors fără a avea nimic şi fără să ştiu de unde să încep", a spus Răzvan Ciobanu în 2011, în cadrul unei emisiuni TV.

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close