Antena 3 CNN Actualitate Donald Trump a rămas și fără YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel puțin o săptămână

Donald Trump a rămas și fără YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel puțin o săptămână

YouTube a anunțat marți că a suspendat canalul fostului președinte american, Donald Trump, şi a şters un videoclip pentru că a încălcat politica platformei prin incitare la violență, după asaltul de săptămâna trecută asupra Capitoliului american de către suporterii președintelui.

Donald Trump a rămas și fără YouTube: I-a fost interzis accesul pentru cel puțin o săptămână
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   12:00

Canalul lui Donald Trump nu poate încărca noi clipuri video nici transmite live pentru cel puțin șapte zile, perioadă ce poate fi extinsă, a precizat YouTube într-un comunicat de de presă, transmite Reuters.

Pagina de start a canalului Trump prezenta un videoclip vechi de o lună al şefului statului care punea la îndoială procesul electoral prezidenţial din noiembrie şi care a înregistrat aproximativ 5,8 milioane de vizionări.

Suporterii lui Trump au atacat miercurea trecută Capitoliul american, încercând să împiedice certificarea președintelui ales Joe Biden de către Congres. Trump, care a contestat validitatea victoriei lui Biden la prezidențiale. Inițial, Trump și-a lăudat suporterii, dar, ulterior, a condamnat violențele. 

După incident, Twitter și Facebook au blocat conturile lui Trump și au eliminat conținuturile care sprijineau asaltul de miercuri, iar Amazon a scos de pe serverele sale Parler, o platformă de socializare folosită de mulți suporteri ai lui Trump. 

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump YouTube
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close