Antena 3 CNN Actualitate Educație Cursuri gratuite susținute de elevi olimpici în cadrul Programului de Voluntariat "Împreună pentru Educație"

Cursuri gratuite susținute de elevi olimpici în cadrul Programului de Voluntariat "Împreună pentru Educație"

Elevi olimpici își vor ajuta colegii să progreseze la mai multe discipline, prin susținerea unor cursuri gratuite, în cadrul Programului de Voluntariat "Împreună pentru Educație", o tabără educativă organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursuri gratuite susținute de elevi olimpici în cadrul Programului de Voluntariat "Împreună pentru Educație"
Sursa foto: fundatiadanvoiculescu.ro
de Georgiana Adam    |    02 Aug 2022   •   13:52

"De peste 30 de ani, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează valorile autentice românești și performanța la cel mai înalt nivel, investind continuu în educația și pregătirea tinerelor generații. Programul de voluntariat 'Împreună pentru educație' își propune să aducă împreună copii și tinerii români, cu voluntari cu expertiză și pasiune, cu scopul de a crea contexte relevante de învățare și dezvoltare. Voluntarii care se vor înscrie în acest program vor beneficia de contracte care să ateste activitatea desfășurată, de materiale educaționale, de susținere și de promovare din partea FDVDR", a declarat Trisi Cristea, Director General, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Primul dintre cele trei cursuri, excelența prin  matematică are ca obiectiv sprijinirea și dezvoltarea elevilor capabili de performanță, prin creativitate și inovație, pentru dezvoltarea capacităților individuale la nivel maximal, prin rezolvarea de probleme specifice Olimpiadei Naționale de Matematică.

Celelalte două cursuri sunt "Magia Fizicii", respectiv "Pregătire pentru Olimpiada Națională de Matematică".

Perioada de înscrieri este între 28 iulie și 4 august 2022! Cursurile sunt GRATUITE și vor începe pe 6 august și vor avea loc ONLINE, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Copiii interesați de aceste cursuri se pot înscrie, prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro, acolo unde vor găsi și mai multe detalii despre cele trei cursuri.

×
Parteneri
Horoscop 28 septembrie 2023. Leii sunt axaţi pe carieră
x close