Antena 3 CNN Actualitate Educație Elevii olimpici din Alexandria, în vizită în redacţiile Antena 3 CNN şi Radio ZU

Elevii olimpici din Alexandria, în vizită în redacţiile Antena 3 CNN şi Radio ZU

Elevii olimpici din Alexandria au avut parte de o experienţă inedită de Ziua Media. Au ajuns în redacţia Radio ZU, în redacţia Antena 3 CNN, dar şi la Biblioteca Naţională.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2023   •   09:14

O experienţă de neuitat, spun ei, dar şi o răsplată pe care au aşteptat-o în urma orelor de studiu.

Prima oprire a fost redacția Radio ZU, unde aceștia au interacționat cu moderatorii Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

”Am fost puțin emoționată de data aceasta pentru că la radio chiar n-am mai fost până acum și mi s-a părut o experiență foarte drăguță și aș mai vrea să mai să mai fac așa ceva și în viitor”, a spus unul dintre elevi.

Elevii au rămas de-a dreptul fascinați de atmosfera de la radio.

”Mi-a plăcut foarte mult pentru că îmi place să vorbesc în general cu oamenii. Îmi plac foarte mult oamenii, mi-a plăcut foarte mult mediul și tot ce ține de cameră radio, emisiune, știri, tot ce ține de media”, a spus o elevă olimpică. 

Citește și: Aproape 500.000 de elevi din România vor lua bursă de merit

După Radio ZU, olimpici au vizitat și Biblioteca Națională.

”Este prima oară când ajung la Biblioteca Națională. într-o bibliotecă. A mai fost, desigur, dar nu în aceasta. Mi-a plăcut foarte mult că există și un astfel de spațiu amenajat și pentru copiii mai micuți, astfel încât să poată să fie și introduși în lumea asta a cărților”

Elevii au mai bifat încă o experiență de neuitat. Au ajuns pentru prima dată într-o redacție de știri. Colega noastră Ana Iorga le-a explicat ce se întâmplă în spatele camerelor, iar apoi au făcut un tur al redacției.

”N-am muncit în zadar și am putut să primesc ceva în schimbul muncii care, vă asigur, a fost destul de solicitantă și chiar m-am bucurat de ziua de azi și a fost foarte frumos”, a spus o altă elevă,

Elevii olimpici au reușit să realizeze aceste vizite cu ajutorul campaniei realizate de Antena 3 CNN în cadrul proiectului România Inteligentă, în parteneriat cu Primăria Alexandria.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close