Antena 3 CNN Actualitate El ar trebui să ne apere. Un poliţist de frontieră, împuşcat de colegii săi după ce a provocat un accident şi a fugit

El ar trebui să ne apere. Un poliţist de frontieră, împuşcat de colegii săi după ce a provocat un accident şi a fugit

El ar trebui să ne apere. Un poliţist de frontieră, împuşcat de colegii săi după ce a provocat un accident şi a fugit
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Apr 2012   •   07:12

Un poliţist de frontieră din Suceava, care a provocat un accident de circulatie şi apoi a fugit, a fost oprit de poliţiştii de la rutieră doar cu cinci focuri de armă. A fost rănit la picior de un glonţ şi dus imediat la spital. Aici, colegii săi au găsit şi explicaţia pentru goana nebună: era băut bine şi încerca să scape de etilotest.

Poliţistul de frontieră a pierdut controlul volanului din cauza drumului alunecos, s-a rostogolit de mai multe ori şi ajuns în curtea unui localnic din Ulma.

Poliţia a sosit imediat la locul accidentului. Când a fost luat la întrebări, şoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. Ba mai mult a şi luat-o la fugă.

Agenţii de poliţie au pornit pe urmele lui şi au tras cinci focuri de armă. Unul dintre gloaţe l-a nimerit în picior, după care a a fost imobilizat şi dus la spitalul din Rădăuţi. Din fericire nu a fost operat pentru că glonţul a trecut prin picior.

În urma anchetei, s-a determinat că şoferul este agent în cadrul Poliţiei de Frontieră, Sectorul Brodina. Pe numele poliţistului s-a întocmit un dosar penal pentru refuzarea de recoltare de probe biologice şi fugă de la locul accidentului.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close