Antena 3 CNN Actualitate Elena Merişoreanu, după vindecarea de COVID: "Mi-a afectat un plămân, dar am ieşit cu bine. Boala asta e parşivă"

Elena Merişoreanu, după vindecarea de COVID: "Mi-a afectat un plămân, dar am ieşit cu bine. Boala asta e parşivă"

Elena Merişoreanu a fost externată după nouă zile de tratament la Institutul „Matei Balș”, după ce a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urmă cu aproape două săptămâni.

Elena Merişoreanu, după vindecarea de COVID: "Mi-a afectat un plămân, dar am ieşit cu bine. Boala asta e parşivă"
de Claudia Popovici    |    05 Oct 2021   •   19:29

Elena Merişoareanu a povestit experiența avută cu COVID-19, deşi era vaccinată cu schema completă. Artista a stat internată nouă zile la Institutul „Matei Balș” timp în care a urmat tratament. 

„Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT–ul bine la plămâni. Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero”, a povestit Elena Merişoreanu care a subliniat că a avut noroc că nu a făcut o formă mai gravă a bolii.

Mai mult, artista a ţinut să le transmită un mesaj colegilor, care au acuzat-o că a fost plătită să stea în spital.

„Am colegi care mi-au zis că am stat acolo că m-au plătit. Nu le doresc să ajungă și ei la spital, să vadă cum e. Boala asta e parșivă”, a transmis Elena Merişoreanu, potrivit impact.ro.

Elena Merişoreanu, mărturii de pe patul de spital: "Sper să mă ajute Dumnezeu să scap. Trebuie să luăm mai în serios COVID"

Artista Elena Merişoreanu a vorbit în exclusivitate, duminică, cu reporterii Antena 3, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2, iar cu o seară în urmă a fost internată la Institutul Matei Balş din Capitală.

Ea este vaccinată cu ambele doze de ser şi în aprilie făcuse şi vaccinul antigripal.

"Sunt aşa şi aşa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigațiile aici, la Matei Balş, am ieșit pozitivă, deşi am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer şi antigripalul", a spus duminică Elena Merişoreanu, în exclusivitate, la Antena 3.

"Colectivul de aici e nemaipomenit. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine.

Nu sunt la Terapie Intensivă, sunt pe salon. Am avut şi o răceală. (...) febră nu am avut, am avut un pic de amețeala, dureri de cap, tuse.

Ieri toată ziua nu am avut gust deloc la mâncare, nici miros şi am chemat Salvarea aseară, m-a adus aici. 

Sunt foarte mulţi internaţi, trebuie să luăm mai în serios această boală, pentru că am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e", a continuat artista Elena Merişoreanu, de pe patul de spital.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close