Antena 3 CNN Actualitate Amânare în apelul dosarului Gala Bute. Elena Udrea: „Este obligatoriu să fiu achitată”-VIDEO

Amânare în apelul dosarului Gala Bute. Elena Udrea: „Este obligatoriu să fiu achitată”-VIDEO

Amânare în apelul dosarului Gala Bute. Elena Udrea: „Este obligatoriu să fiu achitată”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
23 Oct 2017   •   10:11

UPDATE Fostul ministru Elena Udrea a dat primele declarații după ce judecătorii au amânat termenul în dosarul Gala Bute. 

„Este obligatoriu să fiu achitată dacă nu există nici un prejudiciu dacă nu există nimeni acuzat de vreo greșeală în acest dosar, nu? Un ministru nu face proceduri dacă s-a greșit cumva în procedura care s-a derulat la Minister atunci ar trebui să mai fie cineva vinovat, șeful de serviciu sau directorul care a derulat procedura. În acest dosar nimeni nu este acuzat de nimic în afară de ministru care a luat șase ani. Dacă această expertiză se admite și dosarul este judecat conform declarațiilor martorilor celor 60 de martori care au venit și au spus că nu am avut nici un fel de implicare într-o acțiune care de fapt este și legală și benefică”, a declarat Elena Udrea.

Astăzi ar fi trebuit să se judece primul termen al apelului din acest dosar şi de asemenea să se reia audierile inculpaţilor şi ale martorilor.

Știre Inițială

Zi cu emoţii pentru Elena Udrea şi inculpaţii din dosarul Gala Bute.

Astăzi se judecă primul termen al apelului din acest dosar şi se reiau audierile inculpaţilor şi ale martorilor.

În primă instanţă, Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare, fiind acuzată că a cerut şi primit bani de la mai mulţi oameni de afaceri pentru organizarea meciului lui Lucian Bute.

Banii au fost folosiţi ulterior fie în interes personal, fie pentru a acoperi cheltuieli de partid, susțin procurorii DNA.

 

×
Subiecte în articol: Udrea judecatori audiata gala BUte
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close