Antena 3 CNN Actualitate Primarul interimar al Capitalei: Avem bani pentru energie termică doar până la sfârșitul anului

Primarul interimar al Capitalei: Avem bani pentru energie termică doar până la sfârșitul anului

Primarul interimar al Capitalei: Avem bani pentru energie termică doar până la sfârșitul anului
de S.T.    |    10 Dec 2015   •   20:09
Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, s-a întâlnit, joi, cu vicepremierul Vasile Dîncu pentru a solicita Guvernului sprijin financiar în vederea asigurării continuității serviciului de alimentare cu energie termică a Bucureștiului în sezonul rece 2015-2016, precizând că sunt fonduri doar până la sfârșitul anului.

"Astăzi, Bucureștiul are rezerve financiare pentru a acoperi alimentarea cu energie termică a orașului doar până la sfârșitul anului. Creditul obținut de la Ministerul de Finanțe și măsurile financiare luate de Primărie nu acoperă necesarul pentru buna funcționare a sistemului centralizat de încălzire a Capitalei pentru tot sezonul rece 2015-2016. Îi mulțumesc public vicepremierului României, Vasile Dîncu, pentru deschiderea la dialog și pentru implicarea în soluționarea problemelor Bucureștiului", a declarat Răzvan Sava, conform unui comunicat de presă transmis Agerpres de PMB.

La întâlnire, Sava a solicitat sprijin financiar din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului pentru a acoperi diferențele de cheltuieli pentru serviciul de alimentare cu agent termic al Capitalei, necesar în sezonul rece 2015-2016.

×
Subiecte în articol: Răzvan Sava energie termica Vasile Dancu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close