Antena 3 CNN Actualitate “Este evident că lucrurile sunt abominabile şi trebuie găsite soluţii". Răspunsul lui Mădălin Voicu pentru Mihai Gâdea

“Este evident că lucrurile sunt abominabile şi trebuie găsite soluţii". Răspunsul lui Mădălin Voicu pentru Mihai Gâdea

“Este evident că lucrurile sunt abominabile şi trebuie găsite soluţii". Răspunsul lui Mădălin Voicu pentru Mihai Gâdea
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Oct 2013   •   15:18
Mihai Gâdea face apel la Parlament să intervină pentru apărarea libertăţii presei.

Directorul general al Antena 3 a solicitat întocmirea unei comisii de anchetă care să ceară toate punctele de vedere necesare şi să întocmească un raport care să fie inclus într-un dosar pregatit pentru a fi transmis instiutuţiilor europene.

Cu toate că susţine demersul lui Mihai Gâdea în ceea ce priveşte libertatea de exprimare şi abuzurile preşedintelui Băsescu asupra Antena 3, Mădălin Voicu a declarat că nu este posibilă crearea unei comisii de anchetă, dar că le recomandă parlamentarilor să formuleze un text, o opinie oficială a Comisiei în acest sens.

“Este evident că lucrurile sunt abominabile şi trebuie găsite soluţii" a precizat Mădălin Voicu.

„Parlamentul nu poate face comisii de anchetă. Există comisii care verifică, cercetează, emit anumite puncte de vedere, recomandă anumite lucruri, sau eventual îşi spun părerea pe hârtie, în scris, despre anumite lucruri. (...) Eu cred că trebuie să găsim un text, să facem un text, prin care, luând la cunoştinţă cele pe care ni le-aţi spus, să-l prezentăm ca pe opinie oficială a Comisiei”, a adăugat vicepreşedintele Comisiei de Cultură din cadrul Parlamentului.


 

×
Subiecte în articol: Madalin Voicu DNA urmareste Antena3
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close