Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Acesta este proiectul cu care a convins Adina Florea

Exclusiv! Acesta este proiectul cu care a convins Adina Florea

Exclusiv! Acesta este proiectul cu care a convins Adina Florea
06 Sep 2018   •   13:59

Ministerul Justiției a făcut public proiectul managerial al Adinei Florea cu care a convins conducerea că merită să preia șefia Direcției Naționale Anticorupție.

Documentul postat pe site-ul Ministerul Justiției are 22 de pagini, exceptând biografia, și se încheie astfel: „prezentul proiect a avut o abordare obiectiva, succinta si realizabila a activitatii manageriale pe care imi propun sa o desfasor, avand in vedere si specificitatea sistemului judiciar care se raporteaza, in permanenta, la valorile umane cu diversele lor valente”.

Vezi AICI documentul

Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, va fi propusă de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a ocupa funcţia de procuror-şef al DNA, informează, joi, Ministerul Justiției.

Adina Florea este procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Timp de mai mulţi ani, Adina Florea a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, ulterior ocupând şi funcţia de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

×
Subiecte în articol: proiect Adina Florea
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close