Antena 3 CNN Actualitate Fălticeni. Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru mai multe infracţiuni grave a fost reţinut de IPJ Suceava

Fălticeni. Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru mai multe infracţiuni grave a fost reţinut de IPJ Suceava

Fălticeni. Un bărbat dat în urmărire internaţională pentru mai multe infracţiuni grave a fost reţinut de IPJ Suceava
Sursa foto: Foto: failedmessiah.typepad.com
23 Sep 2012   •   17:50

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Suceava, dat în urmărire internaţională pentru un dosar penal ce cuprinde mai multe fapte ilicite grave, a ajuns în arestul IPJ Suceava, unde aşteaptă să fie preluat de autorităţile germane, a declarat duminică presei purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.
   
Bărbatul, care a comis faptele pe teritoriul Germaniei, a fost găsit de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni plimbându-se pe raza localităţii.
   
A fost preluat de o escortă a poliţiei şi prezentat Curţii de Apel Suceava, care a emis mandat de arestare pentru o perioadă de cinci zile.
   
Potrivit IPJ Suceava, împotriva bărbatului autorităţile judiciare germane au emis mandat european de arestare, fiind cercetat pentru viol, vătămare corporală gravă şi jaf, tăinuire, furt, punerea în pericol a circulaţiei rutiere şi fugă de la locul accidentului.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close