Antena 3 CNN Actualitate Fetiţa din Botoşani care a dispărut în urmă cu două săptămâni a fost găsită moartă

Fetiţa din Botoşani care a dispărut în urmă cu două săptămâni a fost găsită moartă

Fetiţa din Botoşani care a dispărut în urmă cu două săptămâni a fost găsită moartă
Sursa foto: botosani
25 Oct 2009   •   19:07

Fetiţa de doi ani, dispărută în urmă cu două săptămâni, în judeţul Botoşani, a fost găsită moartă, în această dimineaţă, la numai un kilometru de casa părintească. Descoperirea a fost făcută de nişte copii care căutau nuci. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului încearcă, acum, să afle cum a ajuns trupul Denisei în acel loc, pentru că în zonă au fost făcute căutări, dar fără folos atunci.

Trupul Denisei a fost descoperit încă de vineri, de câţiva copii din sat, plecaţi la cules de nuci.
Era un loc în care poliţiştii căutaseră de nenumărate ori. Au trecut pe acolo şi cu nişte câini de luat urma, dar cine a dus-o pe copilă acolo a avut grijă să o ascundă bine.

În urma unei autopsii, familia Denisei va afla şi cum a murit fetiţa. Este singura întrebare care mai ţine în viaţă un coşmar ce durează de peste două săptămâni. Două săptămâni în care Alina, mama fetiţei, sânge din sângele lor, s-a transformat dintr-o mamă îndurerată în suspect de crimă.

Când Alina s-a sinucis, a dus cu ea în mormânt şi locul unde era Denisa. Oamenii nu mai credeau că vor mai afla vreodată ce s-a întâmplat cu ea.

Astăzi, familia a fost pusă în faţa crudului adevăr. Denisa s-a stins. Acum, urmează ca medicii legişti să afle cum a murit.

Observator

×
Subiecte în articol: fetita moarta
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close