Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui hoţ de cabluri, la Rovinari

Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui hoţ de cabluri, la Rovinari

Focuri de armă trase de poliţişti pentru prinderea unui hoţ de cabluri, la Rovinari
Sursa foto: Cablu cupru
20 Feb 2010   •   16:44

Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, sâmbătă dimineaţă, la Rovinari, pentru a prinde un tânăr suspectat că făcea parte dintr-o gaşcă de hoţi implicată în furtul unui cablu în valoare de aproximativ 100.000 de lei, potrivit Mediafax.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, în jurul orei 4.00, mai multe persoane au intrat, prin efracţie, într-un depozit din zona Roşia Jiu, ce aparţine Complexului Energetic Rovinari, de unde au sustras 200 metri cablu din cupru.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o persoană "suspectă", care, la apropierea acestora, a început să fugă şi să se îndepărteze. Bărbatul a fost avertizat verbal şi somat cu focuri de armă pentru a se opri, poliţiştii reuşind în cele din urmă să îl imobilizeze. Fugarul a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani, din Roşia Jiu.

Suspectul a fost reţinut şi este acuzat de furt calificat, poliţiştii încercând să afle identităţilor celorlalţi hoţi care au participat la furtul de cablu şi să recupereze prejudiciul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cupru focuri politist hot cablu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close