Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, înainte de votul pe moțiune: "Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului. Românii nu-și vor putea plăti facturile"

Gabriela Firea, înainte de votul pe moțiune: "Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului. Românii nu-și vor putea plăti facturile"

Senatorul PSD de București, Gabriela Firea, a ținut un discurs de la tribuna Parlamentului, despre guvernul Cîțu, marți, înaintea votului pe moțiunea de cenzură depusă de social-democrați.

Gabriela Firea, înainte de votul pe moțiune: "Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului. Românii nu-și vor putea plăti facturile"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Oct 2021   •   13:51

"E rupt de realitate primul ministru, Florin Vasile Cîțu. Asta avem noi cu dumnealui.", a declarat Gabriela Firea.

"Domnule prim-ministru, în speech-ul dvs. ați pronunțat cuvântul 'modernizare' de vreo șapte ori. Am numărat. Pentru cine modernizare, și unde? Că nu am constatat-o.

Vedem ce înseamnă modernizarea în București. Șobolani și mizerie.

Știți dumneavoastră, comuniștii ăia, despre care vorbiți așa, oamenii, nu conceptul, comuniștii ăia au construit Palatul în care ne aflăm acum? Dumneavoastră ce ați construit?

Știți ce ați făcut până acum, pentru seniorii țării? Le-ați tăiat pensiile. Le-ați înghețat pensiile, atunci când nu le-ați tăiat. Îi țineți în frig. Iarna asta o să fie mai rău decât în timpul comunismului, pentru că nu-și vor putea plăti facturile. Asta ați făcut cu seniorii țării. Cu părinții și cu bunicii noștri. Și ii țineți la cozi prin spitale, pe la porțile lor.", a mai spus Firea. 

×
Subiecte în articol: moţiune cenzură 2021 Gabriela Firea PSD
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close