Antena 3 CNN Actualitate Hoţul, paznic la peşti. Un angajat al familiei Sechelariu a furat animalele din iazul curţii casei fostului primar de Bacău

Hoţul, paznic la peşti. Un angajat al familiei Sechelariu a furat animalele din iazul curţii casei fostului primar de Bacău

Hoţul, paznic la peşti. Un angajat al familiei Sechelariu a furat animalele din iazul curţii casei fostului primar de Bacău
Sursa foto: Foto: kimberlynurseries.com
de M.Z.    |    29 Apr 2013   •   10:17

Un angajat al familiei Sechelariu a furat peştii din iazul aflat în curtea casei fostului primar din Bacău. Este vorba de o cantitate de aproape 200 de kilograme de peşte, care valora 15.000 de lei.

Administratorul domeniului a sunat duminică noapte la poliţie, iar oamenii legii pe domeniul fostului edil au descoperit că accesul la iaz s-a făcut printr-o poartă care nu a fost forţată.

În plus, lângă poarta respectivă s-au găsit doi saci cu peşte şi un rucsac, iar lângă heleşteu, la baraca paznicului, se mai aflau încă doi saci cu peşte, precum şi o plasă de pescuit, o pătură şi un prosop.

Administratorul domeniului a recunoscut că pătura şi prospul aparţin paznicului, aşa că acesta a devenit principalul suspect, mai alea că fugise.

Bărbatul a fost prins în scurt timp de poliţişti, şi-a recunoscut fapta şi spune că a fost ajutat de o a doua persoană. Cel de-al doilea bărbat este identificat, dar deocamdată nu a fost prins de poliţie.

Paznicul domeniului lui Sechelariu s-a ales acum cu dosar penal pentru tentativă de furt calificat.

Deocamdată nu se ştie dacă familia fostului primar era acasă în momentul în care paznicul a comis furtul.







×
Subiecte în articol: paznic
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close