x close

Incendiu la Filarmonica "Banatul" din Timişoara: Angajaţii au fost evacuaţi după producerea unei explozii

de Antena3.ro    |    22 Dec 2011   •   23:59
Incendiu la Filarmonica "Banatul" din Timişoara: Angajaţii au fost evacuaţi după producerea unei explozii Foto: Intact Images

Un incendiu provocat de un scurtcircuit a izbucnit, joi seară, la Filarmonica "Banatul" din Timişoara, informează Mediafax. Angajaţii instituţiei au părăsit incinta după ce au auzit un zgomot de explozie în zona vestiarului artiştilor.
   
Şeful Centrului Operaţional Judeţean al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, colonelul Gheorghe Câmpeanu, a declarat că incendiul s-a produs, joi seară, la câteva minute după încheierea unui spectacol de colinde, însă în sediul Filarmonicii "Banatul" se mai aflau doar angajaţii instituţiei. Aceştia au părăsit incinta după ce au auzit un zgomot de explozie în zona vestiarului artiştilor.
   
Câmpeanu a precizat că pompierii au intervenit cu şapte autospeciale, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de Poliţie, jandarmi, precum şi trei ambulanţe SMURD.
   
Incendiul a fost stins în câteva minute, din primele cercetări pompierii stabilind că acesta s-a produs din cauza unui scurtcircuit la cablul electric al unui frigider aflat în vestiarul artiştilor.
   
Câmpeanu a mai declarat că explozia auzită de angajaţii Filarmonicii "Banatul" a fost produsă de mai multe tuburi de deodorante care au explodat din cauza căldurii.
   
El a mai afirmat că în urma incendiului au ars mai multe decoruri, însă pagubele nu sunt însemnate şi nimeni nu a fost rănit.


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati