Antena 3 CNN Actualitate Incendiu pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Un paznic a fost rănit

Incendiu pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Un paznic a fost rănit

Incendiu pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei. Un paznic a fost rănit
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Mai 2013   •   10:00
Update 10:00 - Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în Capitală, pe o stradă din sectorul 3. 

"A fost vorba despre o deflagraţie care s-a produs într-un canal în zona Muzeului Evreiesc. Un paznic a fost rănit, a fost transportat de urgenţă la spital. Gazele au fost oprite, pentru a stabili de unde a pornit incendiul. Sunt şi mai multe echipaje de la ISU, zona a fost izolată, nimeni nu mai are voie să treacă pe aici până când nu vor fi găsite cauzele", a explicat corespondentul Antena 3, Ionela Lucan. 
 
Nu mai există pericol de explozie în acest moment. A fost vorba despre o acumulare de gaze în subteran. În uma ei, s-a eliberat presiunea formată şi acum nu mai există acest risc, conform aceleiaşi surse. 
 
Bogdan Opriţa, şef SMURD Bucureşti, a explicat că victima a fost transportată la Spitalul de Arşi: "Arsuri de gradul I şi II, dar semnele vitale sunt bune, pacientul este conştient, stabil şi urmează să fie investigat. Noi mai avem un echipaj de prim-ajutor la locul deflagraţiei, pentru a asigura necesarul, în caz că se mai descoperă o altă victimă."

--------------------

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în Capitală, pe o stradă din sectorul 3.
 
"Pompierii au ajuns de puţin timp. Este vorba despre un incendiu care nu se manifestă în mod puternic dar problema este că există acumulări de gaze în subsolul clădirii unde există incendiul", a relatat corespondentul Antena 3, Sonia Simionov.
 
În acest moment nu se ştie cauza deflagraţiei şi incendiului.
 
"Toată lumea a fost evacuată, mai puţin un paznic care se afla în clădire şi care a fost rănit. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, unde va primi îngrijiri medicale", a relatat corespondentul Antena 3. 
 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close