Antena 3 Actualitate Inedit A devenit miliardar la 35 de ani, după ce poșta i-a rătăcit o scrisoare: „Altfel ar fi fost destinul meu acum”

A devenit miliardar la 35 de ani, după ce poșta i-a rătăcit o scrisoare: „Altfel ar fi fost destinul meu acum”

06 Mar 2019   •   18:38
A devenit miliardar la 35 de ani, după ce poșta i-a rătăcit o scrisoare: „Altfel ar fi fost destinul meu acum”
Sursa foto: Foto: youtube.com

La 35 de ani a devenit miliardar, după ce poșta i-a rătăcit o scrisoare. Acum este convins că altfel ar fi fost destinul lui dacă nu s-ar fi întâmplat asta. 

Scott Farquhar este cel mai bogat australian sub 40 de ani, având o avere estimată la peste cinci miliarde de lire sterline.

Acum în vârstă de 39 de ani, afaceristul susține că nu s-ar fi întâmplat asta dacă nu i s-ar fi pierdut o scrisoare. Scott Farquhar ar fi trebuit să urmeze cursurile unei academii militare, dar scrisoarea din partea instituției de învățământ s-a rătăcit. 

A ajuns abia peste câteva luni mai târziu, dar el deja optase deja pentru o altă universitate, unde l-a cunoscut și pe Cannon-Brookes, viitorul său partener de afaceri.  Cei doi au înființat compania de software Atlassian în anul 2002, cu un împrumut de 5.000 de lire sterline de la bancă. 

„Dacă acea scrisoare ar fi ajuns la timp, destinul meu ar fi putut fi altul”, a declarat bărbatul pentru BBC.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close