Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mers cu fiica sa la cumpărături, dar la un moment dat, copilul a zis ceva incredibil. Femeia a început să plângă, a luat telefonul și a înregistrat-o. „M-a privit și a spus din nou” - VIDEO

A mers cu fiica sa la cumpărături, dar la un moment dat, copilul a zis ceva incredibil. Femeia a început să plângă, a luat telefonul și a înregistrat-o. „M-a privit și a spus din nou” - VIDEO

A mers cu fiica sa la cumpărături, dar la un moment dat, copilul a zis ceva incredibil. Femeia a început să plângă, a luat telefonul și a înregistrat-o. „M-a privit și a spus din nou” - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
09 Iun 2018   •   09:46

Briana Blankenship din Alabama a aflat că fiica sa a fost diagnosticată cu o formă rară de autism, care nu-i permite să vorbească.

„Practic, acceptasem faptul că nu-i voi auzi niciodată vocea”, povestește mama. Briana și fiica sa comunicau printr-un sistem limitat de semne și gesturi. Chiar și cu terapie, speranțe nu prea existau pentru Taylor, povestește mama.

Zilele trecute, când mama își ducea fiica la cursul de gimnastică, Briana, pentru că era în mare grabă, a vrut să oprească la un fast-food, pentru a lua ceva de mâncare pentrui pachetul fiicei. ”Noi rareori mâncăm de la fast-food, așa că și-a dat seama că va primi mâncarea ei favorită: cartofi prăjiți. Așa că era foarte entuziasmată și fericită. Chicotea pe locul din spatele mașinii.

Atunci am auzit-o vorbind. Mi-am întors capul și am întrebat: <>. M-a privit și a spus din nou”, povestește femeia.

Nevenindu-i să-și creadă, Briana a parcat, a scos telefonul din poșetă și a început să înregistreze. Atunci a realizat ceea ce tocmai se întâmplase și a izbucnit în lacrimi.

Casiera de la fast-food o privea și nu înțelegea ce de ce plânge, ce se întâmplase atât de rău. Însă femeia plângea cu sughițuri, nu era în stare să spună nimic, potrivit dailytelegraph.com.au.

 

×
Subiecte în articol: autism fiica cumparaturi
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close