Antena 3 CNN Actualitate Inedit Călătorii de vis cu sania trasă de câinii Husky, în Harghita | ”O experiență unică în țara noastră”

Călătorii de vis cu sania trasă de câinii Husky, în Harghita | ”O experiență unică în țara noastră”

Turiștii care au ales să petreacă Crăciunul în Harghita au parte de excursii cu sănii trase de câini Husky. Cei care vizitează pentru prima dată zona spun că au venit special pentru peisajul de iarnă și pentru aceste plimbări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Dec 2023   •   18:11

Cei 30 de câini din rasa Husky sunt înhămați la sanie, pregătiți să alerge prin zăpadă. În Munții Harghitei a nins abundent și s-a așternut un strat consistent de zăpadă spre bucuria turiștilor dornici de aventură.

”O experiență minunată. Le recomand tuturor care vin aici să experimenteze această chestie unică în țara noastră. Am mai experimentat undeva în Norvegia, dar să poți să faci chestia asta la noi e foarte tare. Sunt drăgălași, poți să îi smotocești, cu blana fluffy”, a spus un turist.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”O experiență unică în țara noastră”

”Suntem din Londra, suntem de fel din Olanda, dar ne-am mutat în Londra cu locul de muncă. Vizităm România pentru prima dată. Motivul este să facem astfel de lucruri  Nu am mai văzut nicodată acest peisaj de iarnă și sunt nerăbdător să mergem cu câinii”, a mărturisit un turist care a venit din străinătate pentru prima dată să viziteze România.

În Harghita, stratul de zăpadă nou depus măsoară un metru pe alocuri. Meteorologii au anunțat pentru zonele montane un cod portocaliu de ninsori și vânt puternic.

×
Subiecte în articol: sanie Husky Harghita
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close