Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a scris o chelneriţă pe nota de plată a unei mame. Mesajul a făcut-o să izbucnească în lacrimi. ”Nu se face așa ceva!”

Ce a scris o chelneriţă pe nota de plată a unei mame. Mesajul a făcut-o să izbucnească în lacrimi. ”Nu se face așa ceva!”

Ce a scris o chelneriţă pe nota de plată a unei mame. Mesajul a făcut-o să izbucnească în lacrimi. ”Nu se face așa ceva!”
07 Noi 2019   •   12:48

O proaspătă mămică a pornit un război, pe Facebook, după ce s-a simțit jignită de gestul unei chelnerițe, într-un restaurant.

Kimberly acuză personalul unui restaurant din Christchurch, Noua Zeelandă, de lipsă de respect după ce, pe nota de plată, chelnerița a notat un comentariu la adresa copilului femeii.  Mai exact, pe nota de plata apare comentariul: „familia cu copilul terifiant”, scrie Daily Mirror.

"Fiica mea este politicoasă și prietenoasă și nu am lăsat niciodată mizerie în urma noastră", a scris femeia pe Facebook.

„Nu a făcut niciodată crize în restaurant, nu a provocat pagube sau probleme. Ba chiar oamenii din local au spus în repetate rânduri că e tare drăguță și cuminte”, a mai povestit femeia.

Patronul restaurantului și-a cerut scuze pentru incident.

×
Subiecte în articol: nota de plata
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close