Antena 3 CNN Actualitate Inedit După ce i-a murit soțul, a adăpostit un om al străzii acasă la ea. Ce s-a întâmplat după două săptămâni

După ce i-a murit soțul, a adăpostit un om al străzii acasă la ea. Ce s-a întâmplat după două săptămâni

După ce i-a murit soțul, a adăpostit un om al străzii acasă la ea. Ce s-a întâmplat după două săptămâni
30 Sep 2017   •   18:29

Michael Faling își crește copilul de unul singur. El locuiește împreună cu fiul său, Cory, pe care îl iubește din toată inima. Viața lor a fost una obișnuită, până în momentul când Michael și-a pierdut serviciul. Atunci în viața lor au început cele mai mari provocări.

Banii se terminau iar Michael nu își putea găsi un serviciu nou. Peste puțin timp, el nu mai avea cu ce plăti pentru casa în care locuia împreună cu fiul său și a fost aruncat în stradă. Tatăl și fiul nu aveau rude în oraș, care le-ar fi putut oferi adăpost, măcar pentru un timp. Și în oraș nu existau nici aziluri pentru oamenii străzii.

Fiind disperat, el a plasat un anunț în care ruga pe oamenii cu inimă mare să-i ofere fiului său și lui un cămin. Într-o zi el a aflat despre o organizație de caritate, care îi ajută pe oamenii fără casă să-și găsească un cămin. Însă acolo i s-a spus să nu își facă mari iluzii.

Cu toate acestea Michael și Cory au avut un mare noroc. De istoria lor a aflat Mel Wood. Ea a fost de acord să-i adăpostească în casa sa.

Continuarea, pe punct.tv.

×
Subiecte în articol: om al strazii femeie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close