Antena 3 CNN Actualitate Inedit Imagini rare surprinse în Apuseni. „Vedetele” de ocazie au adunat mii de like-uri pe Facebook

Imagini rare surprinse în Apuseni. „Vedetele” de ocazie au adunat mii de like-uri pe Facebook

Imagini rare surprinse în Apuseni. „Vedetele” de ocazie au adunat mii de like-uri pe Facebook
Sursa foto: Foto: Parcul Național Apuseni.Facebook
18 Oct 2017   •   11:56

Imagini deosebite au fost postate pe pagina de Facebook Parcul Natural Apuseni. Un cerb „puternic și impunător”, precum și mai multe capre negre extrem de curioase au devenit vedete pe Internet după ce rangerii parcului au postat pe imagini cu animalele sălbatice în mediul lor natural.

Caprele negre trăiesc de obicei în zone stâncoase, iar în sezonul cald au culoare brun-roşcată, partea inferioară a corpului fiind alb-gălbui, având pe spate o dungă neagră. Iarna culoarea caprei este brun închis, brun negricios, fiind alb pe abdomen şi picioare, capul fiind de culoare albă-gălbuie, pe creştet având o dungă de culoare închisă.  

Cerbul carpatin (Cervus elaphus) este, după elan, cel mai mare repre­zentant al animalelor sălbatice din fauna ţării noastre. În materialul video realizat şi publicat pe internet se observă un astfel de animal spectaculos, filmat în timp ce se plimba într-o pădure din Apuseni.

 

 

 

×
Subiecte în articol: padure cerb
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close