Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu 42 de ani a dispărut fără urmă. Deși căutată ani întregi, nimeni nu a reușit să afle nimic de ea. Într-o zi, oamenii legii au găsit-o în viață, dar... „Cum a fost posibil așa ceva?”

În urmă cu 42 de ani a dispărut fără urmă. Deși căutată ani întregi, nimeni nu a reușit să afle nimic de ea. Într-o zi, oamenii legii au găsit-o în viață, dar... „Cum a fost posibil așa ceva?”

În urmă cu 42 de ani a dispărut fără urmă. Deși căutată ani întregi, nimeni nu a reușit să afle nimic de ea. Într-o zi, oamenii legii au găsit-o în viață, dar... „Cum a fost posibil așa ceva?”
Sursa foto: Foto: Sullivan County Sheriff’s Office
08 Dec 2017   •   09:48

În urmă cu 42 de ani, o femeie dispărea fără urmă. Ani întregi familia și poliția au căutat-o fără să-i dea de urmă. Toți au crezut că Flora Stevens este moartă.

Pe scurt, în 1975, femeia, atunci în vârstă de 36 de ani, a fost lăsată la cabinetul unui medic din New York, unde avea o programare. Nu a mai ajuns însă acasă, iar timp de 42 de ani, nimeni nu a știut unde este, însă a fost căutată fără încetare de soțul și de familia ei.

Soțul femeii a murit la numai 10 ani după dispariția soției sale. Recent, anchetatorii au găsit în Orange County, New York, trupul unei femei, iar pe baza caracteristicilor, acestea păreau să fie ale Florei.

Nu a fost însă așa, dar au descoperit că cineva folosea CNP-ul femeii. Așa au găsit-o pe Flora într-un azil. Bătrână suferă de demenţă şi nu a putut să ofere poliţiei detalii despre cum a ajuns acolo.

Detectivii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat în cei 42 de ani, ce a făcut în tot acest timp și de ce a dispărut. Însă șansele de a afla ceva sunt destul de reduse. Cu toate acestea, atunci când i s-a arătat o fotografie de când avea 36 de ani, femeia s-a recunoscut și a spus că este ea, scrie nbcboston.

 

×
Subiecte în articol: oamenii legii dementa
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close