Antena 3 CNN Actualitate Inedit Juncker, pus pe glume la întâlnirea cu Theresa May. Motivul pentru care a apărut cu un plasture pe obraz - VIDEO

Juncker, pus pe glume la întâlnirea cu Theresa May. Motivul pentru care a apărut cu un plasture pe obraz - VIDEO

Juncker, pus pe glume la întâlnirea cu Theresa May. Motivul pentru care a apărut cu un plasture pe obraz - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
21 Feb 2019   •   14:26

Premierul britanic Theresa May s-a întâlnit din nou, la Bruxelles, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. May spera să obţină renegocierea acordului cu privire la Brexit, respins de parlamentul britanic. Dar comunicatul publicat după întrevedere nu menţionează modificarea acordului. Theresa May a afirmat, totuşi, că discuţia a fost "constructivă" şi s-au înregistrat "progrese".

Juncker s-a arătat bine dispus şi dornic de glume. Deoarece avea pe obraz un plasture, el a ţinut să-i asigure pe jurnalişti că dialogul cu premierul britanic nu a degenerat în violenţe.

''Eu m-am bărbierit pentru prima dată în viaţă când aveam 15 ani, în adolescenţă, şi atunci m-am tăiat. Azi dimineaţă mi-am spus "Hai să încerc din nou". Vedeţi care a fost rezultatul, în perioada adultă a vieţii mele. Vă spun asta ca să nu credeţi că doamna May ar fi fost cea care mi-a provocat această rană'', a precizat preşedintele Comisiei Europene.

 

 

×

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close