Antena 3 CNN Actualitate Inedit "Mi-au spus ca sunt prea grasa ca sa intru". Umilinta traita de o tanara de 20 de ani, de ziua ei, intr-un club 

"Mi-au spus ca sunt prea grasa ca sa intru". Umilinta traita de o tanara de 20 de ani, de ziua ei, intr-un club 

"Mi-au spus ca sunt prea grasa ca sa intru". Umilinta traita de o tanara de 20 de ani, de ziua ei, intr-un club 
10 Oct 2016   •   12:02

O britanica a trait cea mai mare dezamagire a vietii ei, chiar cand voia sa isi serbeze ziua de nastere. Fata care implinise 20 de ani nu a fost lasata sa intre intr-un club din Londra pentru ca ar fi fost prea grasa. Bobbi Jo Goldsmith a povestit  ca rezervase o masa intr-un club si planuia sa sarbatoreasca ziua de nastere impreuna cu prietenii ei. Insa un angajat le-a spus sa plece pentru ca "femeile din grupul vostru sunt prea mari".

"Am fost extrem de rusinata, nu am trait in viata mea o umilinta mai mare. S-au uitat la noi din cap pana in picioare si ne-au spus ca suntem prea mari. Mi-a stricat complet ziua de nastere" a declarat tanara de 20 de ani pentru Independent. Tanara poarta marimea 10 la haine, adica marimea M.


Mama tinerei a ales sa povesteasca incidentul pe reteaua de socializare, iar postarea ei a devenit virala.

"Se pare ca fiica mea este considerata prea grasa ca sa intre in acel club, dar uitati-va la ea cum arata. Totul era organizat, masa rezervata, si cand au ajuns acolo au fost tratati in acel hal" a spus mama tinerei, care i-a acuzat pe angajatii clubului de discriminare si un comportament inacceptabil fata de clienti.

×
Subiecte în articol: umilinta grasa zi de nastere club fata Londra
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close