x close

O fetiță de 10 ani a murit pe drum, în timp ce se întorcea de la școală. La scurt timp după înmormântare, părinții au primit un mesaj de la copilă. „Am rămas fără cuvinte”

06 Oct 2017   •   19:36
O fetiță de 10 ani a murit pe drum, în timp ce se întorcea de la școală. La scurt timp după înmormântare, părinții au primit un mesaj de la copilă. „Am rămas fără cuvinte”     Foto: captura video

O fetiță de 10 ani s-a prăbușit pe drum, în timp ce se întorcea de la școală. Deși a fost transportată de urgență la spital, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea decât să constate decesul.

În urma autopsiei, medicii au ajuns la concluzia că fata suferea de o problemă cardiacă, pe care până atunci nu o identificaseră.

La scurt timp după înmormântare, părinții din Ohio, SUA, au primit însă un mesaj neașteptat de la copilă, scrie fox8.com.

Împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Delaney Riley scrisese un mesaj pe care l-au pus într-o sticlă și aruncat în mare. Mesajul nu a ajuns prea departe și a fost găsit de două tinere, care l-au adus părinților tinerei.

„Biletul a apărut exact când aveam mai mare nevoie de el. Era redactat în stilul ei. Avea multe planuri. Voia să ajungă arhitect. Era foarte inteligentă”, povestește mama copilei.

Citeşte mai multe despre:

inmormantare fetita moarta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati