Se aflau în avion când au primit o veste cumplită. Au alertat imediat pilotul. Ce s-a întâmplat a doua zi este înfiorător

12 Apr 2016   •   11:51
Se aflau în avion când au primit o veste cumplită. Au alertat imediat pilotul. Ce s-a întâmplat a doua zi este înfiorător Foto: Pixabay

Un pilot aflat la manșa unui avion care se pregătea de decoleze de pe aeroportul din Manchester spre Australia a luat decizia de a întoarce aeronava după ce a aflat că nepotul unuia dintre pasageri este pe moarte. Gestul pilotului i-a permis pasegerului și soției sale să-și vadă nepotul pentru ultima oară, înainte să moară, scrie The Independent.

Becky Stephenson, agent de turism, povestește că cei doi clienți ai săi se aflau la bordul avionului cu destinația Australia, în momentul în care au primit cumplita veste.

„Aeronava se afla pe pistă și urma să decoleze când clienții au primit un mesaj în care li se spunea că nepotul lor se află la Terapie Intensivă și că trebuie să ajungă imediat la spital. Au arătat mesajul membrilor echipajului, iar pilotul a luat decizia de a întoarce avionul la poarta de îmbarcare”.

Nepotul celor doi pasageri a murit în următoarea zi, pe 31 martie.

 

Parteneri
x close