Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un adolescent oferea în fiecare zi de mâncare unui om al străzii. Într-o zi, bărbatul a dispărut fără urmă. După mulți ani, tânărul s-a întors în orașul natal și a făcut o descoperire incredibilă (FOTO)

Un adolescent oferea în fiecare zi de mâncare unui om al străzii. Într-o zi, bărbatul a dispărut fără urmă. După mulți ani, tânărul s-a întors în orașul natal și a făcut o descoperire incredibilă (FOTO)

Un adolescent oferea în fiecare zi de mâncare unui om al străzii. Într-o zi, bărbatul a dispărut fără urmă. După mulți ani, tânărul s-a întors în orașul natal și a făcut o descoperire incredibilă (FOTO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Dec 2017   •   13:50

În fiecare zi, un adolescent care făcea practica într-o clădire de birouri, i-a oferit unui om al străzii bani să-și cumpere de mâncare.

Cum a doua zi, l-a găsit în același loc, tânărul de 16 ani din New York a decis să îi ofere din nou suma neceară pentru a mai supraviețui o zi.

Iar acest lucru a devenit o obișnuință. Chiar și în ziua în care adolescentul și-a uitat portofelul acasă, vânzătorii ambulanți care vedeau ce face au decis să îi ofere mâncare gratis pentru „prietenul” său nefericit.

Într-o zi, omul străzii, care se numea Ivan, a dispărut fără urmă.

După mai mulți ani, tânărul s-a întors în orașul natal. A fost oprit pe stradă de un bărbat bine îmbrăcat. Acesta i-a zis: ,,Mă scuzi, îți aduci aminte de mine?”. Bărbatul povestește: ,,Mă întorc și văd un bărbat înalt, bine îngrijit, în haine elegante, de birou. Mă uit bine la el și abia apoi mi-am dat seama: Ivan, serios?”

Ivan i-a povestit că a reușit să capete o slujbă și că merge la un psiholog pentru problema lui.

„Mi-a spus că a fost cel mai rău în vara aceea, când îl vedeam eu zilnic, și că mereu se gândea să stea acolo să-și aștepte sfârșitul. Ivan nu mi-a știut niciodată numele, și nici acum nu-l știe. Îmi place să cred că nu-l va ști niciodată, că-și va aminti doar că, odată, demult, un tânăr s-a comportat față de el ca o adevărată ființă umană”, scrie getzmo.ph.


 

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close