Antena 3 Actualitate Inedit Un om al străzii s-a dus la un restaurant, însă un chelner a refuzat să-l servească. În câteva minute, ceva incredibil s-a întâmplat (VIDEO)

Un om al străzii s-a dus la un restaurant, însă un chelner a refuzat să-l servească. În câteva minute, ceva incredibil s-a întâmplat (VIDEO)

21 Feb 2018   •   10:43
Un om al străzii s-a dus la un restaurant, însă un chelner a refuzat să-l servească. În câteva minute, ceva incredibil s-a întâmplat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: captura video

Un om al străzii a vrut să intre într-un restaurant de lux, însă chelnerul i-a refuzat accesul pe motiv că nu are suficienți bani și că acest local nu este pentru cei de teapa sa.

Deși bărbatul i-a dat asigurări că are bani, ospătarul a fost de neclintit. „Nu vă putem servi, nu vă vom servi astăzi. Îmi pare rău. Du-te și mănâncă la McDonald’s”.

Bărbatul s-a dat un pic mai încolo, a dat un telefon, iar un prieten a venit într-o mașină luxoasă și i-a scos din portbagaj o servietă plină cu bani.

„Aș putea cumpăra localul ăsta și să pun să te concedieze, dar nu o voi face”, a declarat bărbatul, care de fapt este Coby Persin, o vedetă de pe Youtube, care face experiențe pentru a demonsta că oamenii continuă să-i judece pe ceilalți după modul cum se îmbracă.

 

×
Subiecte în articol: om al strazii chelner milionar

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close