Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un sucevean a vrut să-și aprindă o țigară, dar a ajuns la spital. Este de-a dreptul șocant ce i s-a întâmplat

Un sucevean a vrut să-și aprindă o țigară, dar a ajuns la spital. Este de-a dreptul șocant ce i s-a întâmplat

Un sucevean a vrut să-și aprindă o țigară, dar a ajuns la spital. Este de-a dreptul șocant ce i s-a întâmplat
Sursa foto: Sursă: Pixabay
03 Noi 2018   •   17:47

Un bărbat din Suceava a luat foc, după ce și-a aprins o țigară. Omul a fost internat în spital, cu arsuri pe partea superioară a corpului, în urma accidentului care a avut loc în gospodărie.

Echipajele de urgență au intervenit joi la prânz, în comuna Fântânele, după ce o femeie din localitate a sunat la 112 anunțând că soțul ei și-a dat foc.

Polițiștii au stabilit că bărbatul se afla în curtea locuinţei, împreună cu fiul său. Bărbatul de 59 de ani, care se afla sub influenţa alcoolului, a ieșit în grădina din spatele casei ca să fumeze o ţigară.

Din cauza deficienţelor de vedere și a neatenţiei, el a scăpat chibritul aprins pe îmbrăcăminte, care a început să ardă cu flacără deschisă, arată monitorulsv.ro.

Fiul său l-a auzit țipând și a luat o pătură cu care a stins flăcările care îi cuprinseseră trupul. Echipajul medical i-a acordat bărbatului primul ajutor, după care l-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au stabilit că s-a ars pe 30% din suprafaţa corporală, și a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiștii au deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: tigara
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close