Antena 3 CNN Actualitate Intervenție de urgență în Republica Moldova pentru salvarea unui copil în vârstă de 4 ani aflat în stop cardio-respirator

Intervenție de urgență în Republica Moldova pentru salvarea unui copil în vârstă de 4 ani aflat în stop cardio-respirator

Un copil de 4 ani aflat în stare gravă a fost resuscitat cu succes într-o intervenţie de urgenţă a unui echipaj SMURD Galaţi deplasat în Republica Moldova.

Intervenție de urgență în Republica Moldova pentru salvarea unui copil în vârstă de 4 ani aflat în stop cardio-respirator
Sursa foto: Facebook Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I.
de Claudia Popovici    |    22 Iun 2023   •   22:14

Anunţul a fost făcut de Inspectoratul General de Aviație al M.A.I. pe Facebook. 

"Echipajul elicopterului SMURD de la Galați a încheiat cu succes o misiune aeromedicală desfășurată în Republica Moldova, pentru salvarea vieții unui copil în vârsta de 4 ani.

Copilul, aflat în stare gravă, a suferit un stop cardio-respirator, resuscitat cu succes, fiind necesar transferul de acestuia de urgență, de la Vulcănești la un spital din Chișinău, pentru a beneficia de asistența medicală de specialitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Copilul a fost preluat de echipa medicală a elicopterului SMURD, asigurată de UPU-SMURD Galați, care l-a monitorizat și asistat medical pe tot parcursul zborului.

Datorita intervenției prompte a echipajului elicopterului SMURD, copilul a fost transferat și predat în siguranță, stabil hemodinamic și respirator, medicilor de la Chișinău. Pentru că lupta pentru viață nu cunoaște frontiere", scrie Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. pe pagina de Facebook a instituţiei. 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close