Antena 3 CNN Actualitate Justiție Dovezi cutremurătoare. Destine distruse la comanda DNA Oradea

Dovezi cutremurătoare. Destine distruse la comanda DNA Oradea

Dovezi cutremurătoare. Destine distruse la comanda DNA Oradea
13 Ian 2019   •   16:13

Victime ale procurorilor DNA nu au fost doar magistrații, ci și oameni obișnuiți. Mihaihai Gâdea a prezentat, luni, la „Sinteza Zilei”, un interviu sfâșietor cu Nela Secară, o femeie de afaceri din Oradea, care nu numai că a pierdut toată agoniseala de o viață, dar și-a pierdut și sănătatea în lupta cu sistemul.

„După șase ani de calvar, de arestări, de rearestări, de controale judiciare, în cătușe, împinsă, obligată să scriu denunțuri, să vină să-ți spună că ești nevinovat, că ai fost bătaie de joc șase ani. Vă dați seama că în clipa aia, în ziua aia nu am putut să bag nici măcar o bucată de pâine în gură", a mărturisit Nela Secară.

Citește și: Victimele procurorilor din Oradea rup tăcerea: Am fost bătaia lor de joc timp de șase ani!

Berta Popescu a prezentat două declarații, declarația denunțătoarei din dosarul Nelei Secară și declarația din Instanță.

Declarație în fața anchetatorilor 
- dosarul a pornit de la un denunț făcut de Ana Bora. Spune că o altă deținutătoare a lucrat în acea perioadă alături de Nela Secară.

Declarație în instanță

- „Arăt că am formulat un denunț, însă acesta a fost condiționat pentru a nu mai solicita prelungirea mandatului de arestare preventivă într-un dosar de urmărire penală. Cele declarate în denunțul scris nu corespund adevărului, întrucât au fost date sub presiune și abuz din partea organelor de urmărire penală”. 

×
Subiecte în articol: DNA comanda denunt
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close