Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, la DNA: Am primit foarte multe amenințări, inclusiv cu moartea

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, la DNA: Am primit foarte multe amenințări, inclusiv cu moartea

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, la DNA: Am primit foarte multe amenințări, inclusiv cu moartea
24 Mar 2016   •   17:42

UPDATE - Alina Petre a precizat că a fost chemată la DNA pentru a da declarații suplimentare în urma denunțurilor făcute. "În urma unui denunț așa se procedează. Se cheamă martorii la declarații... Cine crede că ăsta este un lucru superficial... treaba lui", a afirmat fosta noră a lui Virgil Măgureanu la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Ea a susținut că a primit amenințări inclusiv cu moartea. "Cu de toate, cu moartea... Intimidare: că știu unde stau, unde locuiesc, unde stă copilul, la ce școală merge", a spus Alina Petre.

"Da, foarte multe (amenințări - n.r.). De la cine puteam? Nu pot să vă spun pentru că ar însemna să se pună la adăpost mai bine domnii respectivi", a afirmat Alina Petre, întrebată dacă și de la cine a primit amenințări în urma denunțurilor pe care le-a făcut la DNA.

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, s-a prezentat joi la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Ea nu a făcut declarații presei la intrarea în sediul DNA, scrie Agerpres.

Alina Petre a anunţat în exclusivitate în cadrul emisiunii Q&A că va face un alt denunţ la DNA, care vizează infracţiunile de luare şi dare de mită şi în care sunt implicate firme, persoane şi politicieni importanţi.

În ultima săptămână, Alina Petre a aruncat în aer clasa politică românească. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu ameninţă că ştie multe şi că nu se va opri cu denunţurile. De altfel, a anunţat că joi, va merge din nou la DNA.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu este deja martor în peste 10 dosare grele, care vizează oameni de afaceri şi politicieni.

Alina Petre a explicat şi de ce i-a luat atâta timp să povestească tot ce a văzut şi a auzit în perioada cât a fost măritată cu fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu. Femeia susţine că s-a chinuit 8 ani să divorţeze şi că în tot acest timp, atât ea, cât şi mama ei au fost supuse la numeroase presiuni din partea familiei Măgureanu.

Alina Petre a povestit că a reuşit cu greu să divorţeze de fiul lui Virgil Măgureanu, abia în 2015, după ce mai multe case de avocatură au refuzat să cazul ei.

×
Subiecte în articol: DNA Alina Petre denunt
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close