Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fugarul Ionel Arsene va fi predat autorităţilor din România

Fugarul Ionel Arsene va fi predat autorităţilor din România

Curtea de Casaţie din Italia a decis predarea fostului preşedinte al CJ Neamţ Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi opt luni de închisoare, autorităţilor din România, iar hotărârea este definitivă.

de Silvia Preda    |    04 Noi 2023   •   13:20

"Ministerul Justiției tratează toți fugarii la fel, indiferent de numele lor.

Astăzi, Curtea de Casație din Italia a decis predarea lui Ionel Arsene autorităților din România. Hotărârea este definitivă. În scurt timp va fi predat autorităților din țară.

Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț a fost condamnat definitiv, de instanța română, la o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență.

Statul român este preocupat ca justiția să fie făcută până la capăt.

Mulțumesc tuturor autorităților implicate!", a transmis ministrul Justiţiei Alina Gorghiu.

Ministerul Justiției tratează toți fugarii la fel, indiferent de numele lor. Astăzi, Curtea de Casație din Italia a decis predarea lui Ionel Arsene autorităților din România. Hotărârea este definitivă. În scurt timp va fi predat autorităților din țară. Fostul președinte al Consiliului Județean Neamț a fost condamnat definitiv, de instanța română, la o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență. Statul român este preocupat ca justiția să fie făcută până la capăt. Mulțumesc tuturor autorităților implicate!

Publicată de Alina Gorghiu pe Sâmbătă, 4 noiembrie 2023

Citeşte şi: Alina Gorghiu, întâlnire cu omologul italian pe tema fugarilor. Peste 70 de români au fost extrădați din Italia, de la începutul anului

×
Subiecte în articol: Ionel Arsene
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close