Antena 3 CNN Actualitate Justiție Poveștile de dragoste din spatele dosarului Gala Bute

Poveștile de dragoste din spatele dosarului Gala Bute

Poveștile de dragoste din spatele dosarului Gala Bute
23 Oct 2015   •   16:12

Fosta prietenă a Elenei Udrea, Ana Maria Topoliceanu (40 de ani) – fostă directoare a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI), a avut o relaţie de dragoste cu afaceristul Stelian Gheorghe (41 de ani), zis Stelu – cel care i-ar fi dat şpagă lui Dorin Cocoş pentru intervenţii la ANRP, scrie adevarul.ro.

Fosta directoare a Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) Ana Maria Topoliceanu şi afaceristul Stelian Gheorghe, zis Stelu, au în comun amiciţia cu familia Elena Udrea – Dorin Cocoş (au divorţat oficial în iunie 2013), sunt acuzaţi VIP în dosare celebre de mită, au recunoscut acuzaţiile de corupţie şi au făcut denunţuri. Pentru acest lucru nu au făcut niciun minut de arest şi vor primi o pedeapsă redusă. Informaţia despre relaţia de „concubinaj” apare în rechizitoriul din dosarul „Gala Bute”- Elena Udrea, în care Topoliceanu a fost trimisă în judecată pentru luare de mită. 

Procurorii spun că fosta directoare ar fi primit de la Stelu sume de ordinul zecilor de mii de euro, şi aduc ca probe mesajele de poştă electronic - găsite la percheziţia informatică a calculatorului şi declaraţiile altui inculpat din dosar, Tudor Breazu (41 de ani) - administratorul moşiei Elenei Udrea de la Nana. O parte din aceşti bani primiţi de la iubit ar fi fost vărsaţi în contul PDL, spun procurorii.  De altfel, modul în care banii care ar fi provenit din şpaga plătită de afaceriştii care aveau contracte cu CNI şi care ar fi ajuns la Udrea şi Topoliceanu, apoi daţi ca donaţii către PDL, este anchetat de procurorii DNA.

Mai multe, pe adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ana maria topoliceanu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close