Antena 3 CNN Actualitate Le-au promis o viaţă mai bună şi cinstită, dar le-au obligat să se prostitueze. Minore românce, traficate în Grecia

Le-au promis o viaţă mai bună şi cinstită, dar le-au obligat să se prostitueze. Minore românce, traficate în Grecia

Le-au promis o viaţă mai bună şi cinstită, dar le-au obligat să se prostitueze. Minore românce, traficate în Grecia
Sursa foto: Foto: thebsreport.wordpress.com
29 Mar 2012   •   07:33

Cinci bărbaţi din Râmnicu Vâlcea au amăgit mai multe minore cu locuri de muncă în Grecia iar odată ajunse aici, le-au obligat să se prostitueze.
Ca să le poată scoate din ţară, proxeneţii le-au făcut buletine false ca să pară majore. Patru membri ai grupării de traficanţi de carne vie au fost arestaţi iar unul este încă dat în urmărire.

Fetele cu vârste între 15 şi 17 ani care proveneau din familii dezorganizate şi sărace cădeau repede în plasa traficanţilor de carne vie. Minorele erau trecute graniţa cu acte false.

Odată ajunse pe teritoriul statului elen, minorele erau pregătite ca să câştige bani pentru cei care le-au dus acolo.

De pe urma fetelor, cei 5 membri ai grupării de traficanţi au obţinut timp de un an sume de până la o sută de mii de euro.

În urma colaborării cu autorităţile elene, au fost identificate victimele dar şi capul grupării de proxeneţi care le supraveghea activitatea îndeaproape. Acesta, împreună cu alţi 3 membri ai grupării au primit mandate de arestare preventivă şi riscă până la 18 ani de închisoare.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close