Antena 3 CNN Actualitate Locale "M-am speriat! Eu am crezut că doarme" | O femeie a stat în casă cu cadavrul partenerului ei, aproape o lună, în Iaşi

"M-am speriat! Eu am crezut că doarme" | O femeie a stat în casă cu cadavrul partenerului ei, aproape o lună, în Iaşi

Caz şocant într-un sat din județul Iași. O femeie de 66 ani a stat aproximativ o lună în casă cu cadavrul partenerului ei. Bărbatul căzuse la pat și decedase din cauza bolilor pe care le avea.

"M-am speriat! Eu am crezut că doarme" | O femeie a stat în casă cu cadavrul partenerului ei, aproape o lună, în Iaşi
Sursa foto: Captură video stirileprotv.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   10:57

Descoperirea a fost făcută de o vecină care a intrat în casa femeii pentru a-i aduce mâncare. Vecinii spun că femeia nu a spus nimănui că omul murise, ca să îi poată încasa pensia.

"Plângea tare. Am ieșit: 'Ce s-a întâmplat Cocuța?'. Zice: 'Ce facem, că omul ăsta e mort în casă'. A spus că e la spital, dar nu e la spital. L-a ținut în casă și e mort în casă. I-am văzut piciorul, e vânăt”, a spus o vecină, potrivit PRO TV

Un echipaj de poliție chemat la fața locului a găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, în pat, în stare avansată de degradare. Femeia a locuit în aceeași casă, fără să spună nimănui că omul murise.

Citeşte şi: Tavanul unui imobil s-a prăbușit peste mai mulți muncitori, în Apahida, județul Cluj! Intervenție de urgență a salvatorilor

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Când am venit acasă, l-am găsit mort. Ce era să fac? M-am și speriat. Dar eu am crezut că doarme. Nu. Nu. Ce să-i fac? Nu-l mai pot întoarce înapoi. Îmi pare foarte rău, dar de acum treaba e consumată”, a spus partenera bărbatului mort, potrivit sursei citate.

Cei doi erau căsătoriți religios de mai bine de 20 de ani. Bărbatul avea 72 de ani și fusese polițist. Amândoi trăiau din pensia lui. Vecinii spun că femeia i-ar fi ascuns moartea ca să poată încasa în continuare pensia.

Femeia de 66 de ani intrase în atenția asistenței sociale în acest an, fiind că nu are venit.

Citeşte şi: "Aici îţi e sfârşitul" | Declaraţiile halucinante ale unui pastor din Bihor care s-a lăudat că a agresat o fată de 12 ani

"Oamenii aveau o situație în care își duceau zilele. Ea neavând pensie, ea a beneficiat de programul ăsta alimentar”, spune Mihai Darabană, primarul comenei Scânteia.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Iași barbat mort in casa femeie cadavru
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close